logo

РЕГИСТРАТУРА

02/488 6262

Специална цена

Процедура с MultiShape срещу Мастни Натрупвания и Целулит

MultiShape

Единствен по рода си апарат комбиниращ няколко ефективни технологии за третиране на
локални мастни натрупвания, неравномерна повърхност на кожата, позната като
„портокалова” и задържане на течности в проблемни зони като бедра и ханш.

РЕДУЦИРА МАСТНИ НАТРУПВАНИЯ​

Премахва успешно натрупаните подкожни мазнини чрез специална мулти-полярна технология с радиочестота, ултразвук и вакуум.​

АНТИЦЕЛУЛИТ​

Благодарение на иновативния метод, процедурите с MultiShape се справят успешно с целулита и портокаловата кожа.​

СТЯГАНЕ НА КОЖАТА​

Резултатът с MultiShape е локално стягане на кожата и намаляване на обема, както и цялостно подобряване на структурата ѝ.​

ПОДМЛАДЯВАНЕ ​

Кожата е подмладена и с намален обем. С първата процедура се забелязва стягане на третираното място и подобрена текстура.​

Под лекарски надзор

Процедурата с MultiShape се извършва от специалист под надзора на д-р Веселина Михайлова – дерматолог.

Често задавани въпроси

Процедурите с MultiShape са изцяло безболезнени, безопасни и без необходимост от време за възстановяване.

Процедурата се разделя на 2 основни етапа:
Първият се осъществява , чрез ултразвукова кавитация. Тази технология достига дълбоко в подкожната мастна тъкан, където радиочестотата не би могла. Чрез този метод, мастните клетки вибрират под действието на вълните , което води до втечняване на мастното съдържимо и негово изтичане в пространството извън тях. Ефектът от процедурите най-ясно се изразява в редукция на обиколките и стопяване на локални мастни натрупвания , като резултатите продължават да се подобряват до няколко месеца след прекратяване на проведения терапевтичен курс. 

 

Втората компонента на процедурата с Мулти-шейп включва супер пулс вакуумна механична стимулация , в комбинация с мулти-полярна радиочестота. За разлика от познатите до този момент машини , комбиниращи се с инфрачервено затопляне .

MultiShape е иновативен апарат за редуциране на мастни натрупвания, целулит и цялостно ремоделиране и подмладяване на лице и тяло. Резултатът е локално стягане на кожата и намаляване на обема, както и цялостно подобрение на структурата и текстурата ѝ. 

За отлични процедури са необходими от 3 до 6 процедури в интервал от седем дни.

Супер-пулс технологията е уникална само за този апарат, като гарантира активиране на венозното и лимфно обръщение. Така втечнените вече мазнини , се елиминират чрез лимфния ток и се изхвърлят от организма. От друга страна тази технология редуцира вредните фиброзни сраствания, които придават „портокалов ” вид на кожата, намалява отока и релаксира тъканите. 

Мултиполярната радиочестота, включена във втората стъпка на процедурата, усилва микорциркулацията, увеличава притока на кислород до тъканите , активира производството на колаген и еластин, а резултатите са видимо по-гладка , еластична и стегната кожа.

Ще се радваме да отговорим на Вашите въпроси и на телефон: 0888 171 815